With cordite in the air, splintered steel, shell casings and powder burns, there’s only one explanation...
For all you mappers out there!

Moderators: Pardner, Joe Kari, TheDoctor, Breli

[MaP]Mansion

Postby 3aTmE » Sat Jan 24, 2009 9:35 pm

hiya everyone :D
well i startet yesterday my first sg costom map.
i hope you like it , its a giant mansion whit a garden and.. *ahmm*a secret underground lab!*uhhm* well screens from the money room... , yes the mansion have his own bank! :D
Image
Image
Image
Image
Image
Image
gretz 3at ^^
btw: i know, the tables.shelfes . chair,s are a bit to big sized.. :< i fix that soon :D
if you see me, run like hell gringo!.
User avatar
3aTmE
Drifter
 
Posts: 19
Joined: Sat Jan 17, 2009 8:16 pm
Location: Earth



Postby Breli » Sat Jan 24, 2009 10:17 pm

8O cool!

Keep 'em coming guys :D keep 'em coming!
SG name: =SG= BRELI

Harmonica: Did you bring a horse?
Gunmen: Looks like we are short on one horse!
Harmonica: No. You brought two too many.
User avatar
Breli
SG Team
 
Posts: 894
Joined: Mon Jul 18, 2005 10:08 am
Location: Germany



Postby ReD NeCKersoN » Sun Jan 25, 2009 12:32 am

Looks like a nice start! Did you notice the wanted posters are backwards? Keep going! 8)
Image
User avatar
ReD NeCKersoN
SG Team
 
Posts: 3245
Joined: Wed Mar 27, 2002 6:22 am
Location: VA, USA



Postby Kouma » Sun Jan 25, 2009 2:39 am

Wow! I'm working on my map since a week ago and I don't have even half of what you done lol. Yes, I'm a "little" lazy. :? 8O :oops:
I am Kouma and this is my shotgun. Togheter, we blow your head clean off.
User avatar
Kouma
Shootist
 
Posts: 95
Joined: Sun Jan 04, 2009 9:22 pm
Location: São Paulo, Brazil



Postby 3aTmE » Sun Jan 25, 2009 2:43 am

ReD NeCKersoN wrote:Looks like a nice start! Did you notice the wanted posters are backwards? Keep going! 8)

uhhmm jeah, but well.. arrww dont let talk sh*t!
im was just damn lazy :D
if you see me, run like hell gringo!.
User avatar
3aTmE
Drifter
 
Posts: 19
Joined: Sat Jan 17, 2009 8:16 pm
Location: Earth



Postby ChrisEU » Sun Jan 25, 2009 12:26 pm

oh.. eat.. our freaky mapper :P Nice nice^^
Nice Work, great idea!
User avatar
ChrisEU
Drifter
 
Posts: 8
Joined: Sun Jan 11, 2009 10:46 pm
Location: In the wild, wild Germany



Postby 3aTmE » Wed Jan 28, 2009 5:27 pm

well sad news, :( i have on the mainpart, *mansion* the sv_modelbroshes NULL error... -.-" and some texture problems while settings the resiultions
"see the follow screens." how i can fix these bugs?
greeetz: 3aT
Image
Image
Image
if you see me, run like hell gringo!.
User avatar
3aTmE
Drifter
 
Posts: 19
Joined: Sat Jan 17, 2009 8:16 pm
Location: Earth



Postby EvilFutsin » Wed Jan 28, 2009 5:36 pm

You could say when/if people point that out to you, "so? It's a Steampunk basement! Shut up!" :D

Nah, but seriously, my suggestion for the crates is when you duplicate the brush, resize it! The texture scale will stay the same (or at least it will if Texture Lock->Scale is turned off - there's a setting for that, right?) and you'll resize the box until it becomes only one of the boxes of a mass.

That's my suggestion anyway. I'm in a hurry, so the other will have to be answered by others more knowledgeable than me.
Image
"I Gotta Believe!"
User avatar
EvilFutsin
SG Team
 
Posts: 382
Joined: Wed Apr 09, 2003 12:33 pm
Location: Portland, OR



Postby ReD NeCKersoN » Wed Jan 28, 2009 5:53 pm

With the face of a brush selected, press S on your keyboard to bring up the surface inspector. You can adjust the texture any way that you like.
User avatar
ReD NeCKersoN
SG Team
 
Posts: 3245
Joined: Wed Mar 27, 2002 6:22 am
Location: VA, USA



Postby 3aTmE » Wed Jan 28, 2009 7:40 pm

ReD NeCKersoN wrote:With the face of a brush selected, press S on your keyboard to bring up the surface inspector. You can adjust the texture any way that you like.

i know that. ;)
but my problem is a bit different, i use to set my texture scale mostly the fit button, the walls on the pictures are set by hand, in the radiant looks everying allright, but ingame are these texture errors... :<
if you see me, run like hell gringo!.
User avatar
3aTmE
Drifter
 
Posts: 19
Joined: Sat Jan 17, 2009 8:16 pm
Location: Earth



Postby Joe Kari » Thu Jan 29, 2009 1:29 am

I got that strange behaviour too, at the begining... Don't trust too much "fit" button on surfaces that are non-axial... sometime it works, sometime not, so you have to edit this by yourself...

For "sv_brushmodel NULL": you have an empty entity (an entity that doesn't have any brush), probably a Radiant's bug. You have to either find this entity in your .map file with a text editor... or to restart from a backup of your map (I hope you have backup ;) ), then merging into this backup all the geometry you have done until now (to do it, select brushes in your map, save them as "prefab", open a safe backup, import those prefab into it).
Or if you are lucky: just select the whole map and save it as prefab, start a new map and merge this prefab into it: the empty entity will probably have gone...
User avatar
Joe Kari
SG Team
 
Posts: 879
Joined: Sun Sep 16, 2007 8:44 pm
Location: France



Postby ChrisEU » Thu Jan 29, 2009 4:43 pm

Joe Kari wrote:For "sv_brushmodel NULL": you have an empty entity (an entity that doesn't have any brush), probably a Radiant's bug. You have to either find this entity in your .map file with a text editor


easier way: Press Me!
User avatar
ChrisEU
Drifter
 
Posts: 8
Joined: Sun Jan 11, 2009 10:46 pm
Location: In the wild, wild Germany



Postby Joe Kari » Thu Jan 29, 2009 5:32 pm

Cool ! I didn't know that trick ;)
User avatar
Joe Kari
SG Team
 
Posts: 879
Joined: Sun Sep 16, 2007 8:44 pm
Location: France



Postby 3aTmE » Fri Jan 30, 2009 4:45 pm

ChrisEU wrote:
Joe Kari wrote:For "sv_brushmodel NULL": you have an empty entity (an entity that doesn't have any brush), probably a Radiant's bug. You have to either find this entity in your .map file with a text editor


easier way: Press Me!

damn chris, you rescured me agin xD
thanks ^^
if you see me, run like hell gringo!.
User avatar
3aTmE
Drifter
 
Posts: 19
Joined: Sat Jan 17, 2009 8:16 pm
Location: Earth



Postby ChrisEU » Fri Jan 30, 2009 5:17 pm

no problem 8)

but.. i thought you know that :roll:
User avatar
ChrisEU
Drifter
 
Posts: 8
Joined: Sun Jan 11, 2009 10:46 pm
Location: In the wild, wild Germany



Next

Return to Level Editing

Show Sidebar
Show Sidebar

User Control Panel